Alarm systeem!

U kunt bij ons verschillende klasse auto alarm systemen laten inbouwen. Alle auto alarm systemen die wij monteren zijn gecertificeerd en aangesloten bij de Kiwa/ SCM. na de inbouw krijgt u van ons de benodigde certificaat voor de verzekering.

Welke type systemen

Wij verzorgen de inbouw van alarm en voertuigvolgsystemen van de gerenommeerde merken Defa en Cobra met SCM certificaat in uw auto of camper. Deze alarmsystemen zijn speciaal geselecteerd op hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De voertuigvolgsystemen kunnen ook als ritregistratie gebruikt worden.

Af fabriek alarm

Wij certificeren ook autoalarmen die geen SCM certificaat hebben of voor een af-fabriek autoalarm. Tweedehands auto’s worden vaak afgeleverd zonder SCM certificaat en hierop kunnen wij een nieuw certificaat voor uitschrijven. Ook voor goedgekeurd af-fabriek alarmsysteem kunnen wij een SCM certificaat uitschrijven.

Herkeuring alarm

Vanaf 36 maanden na installatie moet uw SCM alarmsysteem jaarlijks gekeurd worden. Wij kunnenuw SCM alarmsysteem klasse 1, klasse 2, klasse 3, klasse 4 en klasse 5 keuren.

Let op: U bent niet verzekerd als u een verlopen scm certificaat hebt, laat dus tijdig uw alarm keuren.