Snelheidsdetectie!

De Stinger detecteerd standaard alle vaste flitspalen en trajectcontroles. D.m.v. het aanpassen van de software is het ook mogelijk mobiele radarcontroles en lasercontroles te detecteren. Wilt u hier meer over weten, kunt u altijd even contact opnemen.

Stinger kent drie varianten in verschillende prijsklasse. De meest voorkomende is de Stinger DSI. Een complete set met de nieuwe HD antenne en compact LCD scherm. De duurdere versie is de Stinger VIP. Deze bevat o.a. een kleurenscherm. Door een grotere nauwkeurigheid bied deze een nog betere protectie en kan de valse meldingen beter filteren. De VIP ken twee varianten, een met gewoon display en de XL versie met groter display. Er is ook nog een goedkopere versie dit is de Stinger Card. Deze uitvoering heeft geen display, maar wel een bedieningspaneel om de stinger te kunnen bedienen en d.m.v. leds kan de card ook nog visueel meldingen aangeven.

Alle Stingers zijn uit te breiden met laser detectie. Deze bestaat uit een shield en waarschuwingsdetectie. De laserogen kunnen vóór en/of achter in de bumper gemonteerd worden. Je hebt hierbij de keuze uit rond ( round ) of vierkante ( square ) laserogen. Voor de zogenaamde zij-laser detectie kunnen de laser fiber ogen gemonteerd worden.